Φούρνοι Fm Industrial

Επαγγελματικά ψυγεία – Bιτρίνες – Ανακατασκευές – Inox κατασκεύες – Εφαρμογές & εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Ανακαλύψτε το SMART CONTROL SYSTEM

 

Απλοποιήστε την ρύθμιση προεποιμασίας ψησίματος μέσα από απλά βήματα. Οθόνη αφής με ενσωματομένο συνταγολόγιο και δυνατότητα προσθήκης προσωπικού βιβλίου συνταγών.

Η τεχνολογία στο πλευρό του Chef

 

Το σύγχρονο και απλό Smart Control System, σε συνδιασμό με το πλήρως εξελληνισμένο μενού του (από τα ελάχιστα στον ελληνικό χώρο) απογειώνουν τις δυνατότητες της κουζίνας σας και των υπαλλήλων σας. Με δεκάδες άλλα χαρακτηριστικά που ολοκληρώνουν την προσαρμοστηκότητα των φούρνων μας στις απαιτήσεις της σημερινής επαγγελματικής εστίασης.

“ΕΞΥΠΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 7“

ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΨΗΣΙΜΟ ΜΕ DELTA T ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ CORE PROBE ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΥ

Μοναδικά χαρακτηριστικά

 

Με ένα σύνολο 12 μοναδικών χαρακτηριστικών, οι φούρνοι FM Industrial ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης εστίασης παρέχοντας στον χρήστη τους τα εργαλεία για να αυξήσουν τις πωλήσεις και την απόδοσή της επιχείρησής. 

Manual Cooking

Προγραματίστε με απλά βήματα την διαδικασία ψησίματος και μειώστε τους χρόνους προετοιμασίας.

Climate Control

Με το σύστημα “Climate Control” ο φούρνος θα προσαρμόσει την λειτουργία του για το επιθυμητό αποτέλεσμα. εκμηδενίζοντας τους χρόνους προγραμαμτισμού και ελέγχου ψησίματος.

Ρυθμιζόμενη παροχή αέρα

Με το ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου ροής αέρα στο εσωτερικό του θαλάμου 10 στάδιων και την δυνατότητα αναστροφής, μπορείτε να ετοιμάσετε οποιοδήποτε γεύμα όσο ευαίσθητο και απαιτητικό κι αν είναι.

Steam Control

Σύστημα ελέγχου ατμών/υδρατμών που επιτρέπειθ την διατήρηση σταθερού ποσοστού υγρασίας στο εσωτερικό χαρίζοντας σας μοναδικές κρούστες στα φαγητά σας.

Delta T

Το πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου του θαλάμου εψήσεως σας επιτρέπει να διατηρείται ένα ομοιόμορφο ψήσιμο μένοντας σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Heart Probe

Με το συνεχή έλεγχο θερμοκρασίας θαλάμου και προιόντων, εξασφαλίζεται ομοιογενές ψήσιμο οποιαδήποτε ποσότητα και αν ετοιμάζετε με την χρήση του παρεχόμενου αισθητήρα.

Vaccum core probe

Ο ειδικός αισθητήρας διαμέτρου 1.5mm σας επιτρέπει να ελέγχετε την θερμοκρασία στο εσωτερικό συσκευασιών κενού χωρίς να αλλοιώνεται αυτή και το εσωτερικό της.

Στάδια ψησίματος

Μπορείτε να προγραματίσετε το ψήσιμο σε διαφορετικά στάδια θερμοκρασίας και υγρασίας ώστε να πετύχετε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στο εσωτερικό ή και υπέρχοη κρούστα.

Απόψυξη / Συντήρηση

Με την λειτουργία αυτή μπορούμε να επιτύχουμε ομοιόμορφη απόψυξη των κατεψυγμένων προιόντων μας προς άμεση κατανάλωση χωρίς να επιρρεάζονται τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά

Βιβλίο συνταγών

Όλοι οι φούρνοι μας, με το πλήρως ελληνικό μενού αφής, (έκδοση V7 μόνο) προσφέρουν την δυνατότητα αποθήκευσης των συνταγών σας. Ο φούρνος, έρχεται ήδη με προεγκατεστημένες δεκάδες από αυτές.

Αγαπημένες συνταγές

Το ενσωματομένο ηλεκτρονικό του πάνελ (έκδοση V7 μόνο) σας δίνει την δυνατότητα να προεπιλέξετε τις αποθηκευμένες συνταγές που ζρησιμοποιείτε πιο συχνά γλιτώνοντας χρόνο.

Ψύξη / Προθέρμασνη

Προετοιμάστε ταχύτατα το φούρνο σας για να ξεκινήσετε την χρήση του με το ήδη παρεχόμενη σύστημα προθέρμανσης/ψήξης

Κατάλογος προιόντων

 

Μια πλήρης γκάμα φούρνων που καλύπτει όλα τα είδη της επαγγελματικής εστίασης αλλά και τους πιο απαιτητικούς λειτουργούς της. Με απλό αναλογικό σύστημα ελέγχου ή με πλήρως ψηφιακό (με χρήση οθόνης αφής). Διατίθενται μοντέλα για χρήση με παροχή υγραερίου/φ. αερίου ή ηλεκτρικού.

Σειρά κυκλοθερμικών φούρνων με slim design για καταστήματα με ελάχιστα διαθέσιμο χώρο

Εστιατόρια