Μελαμίνες

Επαγγελματικά ψυγεία – Bιτρίνες – Ανακατασκευές – Inox κατασκεύες – Εφαρμογές & εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Η Sofkos-Inoxcon συνεργάζεται στενά με την AKRITAS που διαθέτει σήμερα μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας προϊόντων ξύλου με υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό. Η εταιρία μας ανταποκρίνεται άμεσα και με υπευθυνότητα στις ανάγκες του πελατολογίου μας.

Alma

Πρόκειται για μία σειρά μελαμινών που περιλαμβάνει βασικούς χρωματισμούς σε μονόχρωμες αποχρώσεις και σχέδια απομιμήσεων ξύλου, που αποτελούν την καθημερινή πρώτη ύλη για εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης και κατασκευή επίπλων.

 

 

 
Synchro

Πρόκειται για μια σειρά μελαμίνης σε συνεργασία με οίκο του εξωτερικού, της οποίας το ανάγλυφο ακολουθεί τα νερά της επιφάνειας του ξύλου. Το χαρακτηριστικό της σειράς αυτής είναι η αποκλειστική υφή της αυθεντικής όψης και αίσθησης του πραγματικού ξύλου. Αποτελεί ιδανική λύση για απεριόριστες εφαρμογές σχεδόν σε όλους τομείς της σύγχρονης διακόσμησης.

Artika®

Πρόκειται για σειρά μελαμινών εξαιρετικής ποιότητας μελαμινοφύλλων και συνεχή ανανέωση, ώστε να ακολουθούνται οι τελευταίες τάσεις του σύγχρονου design.Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν οι επιφάνειες μελαμίνης με την ονομασία AIOΛΟΣ με έντονο ανάγλυφο κυματισμό σε απομίμηση ξύλου όσο και σε μονόχρωμη απόχρωση με οριζόντια και κάθετη επιφάνεια που δημιουργήθηκαν ειδικά για την ΑΚRITAS σε συνεργασία με εταιρία του εξωτερικού.

Πόροι – Υφή

Η Υφή μπορεί να ζωντανέψει μια επιφάνεια και παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην δημιουργία συναρπαστικών εσωτερικών χώρων. Η υφή μπορεί να επιφέρει άλλη αίσθηση στο περιβάλλον σας, να προάγει μια επιφάνεια με μονόχρωμη απόχρωση και να προσθέσει μια άλλη διάσταση σε ένα σχέδιο κερδίζοντας διαχρονικά τις εντυπώσεις.
Mε αυτό το σκεπτικό, η AKRITAS σας παρουσιάζει 12 εκπληκτικές υφές:

Kωδικοί μελαμίνων

 

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να μην μπορούν να αποδώσουν πιστά τη χρωματική απεικόνιση των προϊόντων.

Εστιατόρια