Τα σύγχρονα κρεοπωλεία της Φάρμας Κουτσιώφτη από την εταιρεία μας

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές & εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Τα σύγχρονα κρεοπωλεία της Φάρμας Κουτσιώφτη από την εταιρεία μας

Ένα νέο εξαιρετικό έργο σε ένα από τα σύγχρονα κρεοπωλεία της Φάρμας Κουτσιώφτη στη Βέροια, με μελέτη από τον κ. Κώστα Μπίκα και τεχνική υποστήριξη του Γραφείου Γκαγκούσης – Μηχανικοί, επίβλεψε και υλοποίησε η Sofkos-Inoxcon.

Η εταιρεία Σ. Κουτσιώφτης & Σία Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1976 από τον Γεώργιο Κουτσιώφτη και έχει ως αντικείμενο την πάχυνση μόσχων και την εμπορία νωπών κρεάτων. Η δραστηριότητα αυτή ξεκίνησε από μία μικρής δυναμικότητας κτηνοτροφική μονάδα και ένα μικρό δίκτυο διανομής νωπών κρεάτων. Μετέπειτα η επιχείρηση συνεχίστηκε και επεκτάθηκε από τους υιούς Στέργιο και Δημήτριο με την επωνυμία ‘Φάρμα Κουτσιώφτη’.

Η Sofkos-Inoxcon έχει 20 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας στον κατασκευαστικό κλάδο. Όλα τα προϊόντα ΙΝΟΧ της παραγωγής μας κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα 18/8-10, τύπου 304 AISI, που προσδίδει αντοχή σε διάβρωση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ όλα ηλεκτρολογικά μέρη φέρουν το σήμα ασφαλείας CE, είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με τα αντίστοιχα σε αυτές ευρωπαϊκά και ελληνικά πρότυπα.

Περισσότερα εδώ…

 

Αφήστε μια απάντηση