Ένα εντυπωσιακό Aggelis Premium Meatworks στη Γλυφάδα

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές και εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Ένα εντυπωσιακό Aggelis Premium Meatworks στη Γλυφάδα

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές συνεργασίες ανά την Ελλάδα η εταιρία μας. Αυτή τη φορά παρέδωσε ένα ακόμη νέο έργο των κρεοπωλείων Aggelis Premium Meatworks στη Γλυφάδα, με μελέτη, επίβλεψη και υλοποίηση από τη Sofkos-Inoxcon, σε συνεργασία με τον πλέον καταξιωμένο στο είδος του Κωνσταντίνο Μπίκα.

Η Sofkos-Inoxcon είναι στο πλευρό του επαγγελματία της εστίασης από τον σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση της ιδέας του, φροντίζοντας πάντα την υποστήριξή του και μετά την ολοκλήρωση και παράδοση της παραγγελίας του.

Από το 1998 η ελληνική εταιρεία Sofkos-Ιnoxcon υπό την επίβλεψη του ιδρυτή της Χρήστου Σόφκου, λειτουργεί διαγράφοντας μια συνεχή ανοδική πορεία στον σχεδιασμό, κατασκευή και παραγωγή ανοξείδωτων εξοπλισμών για χώρους και καταστήματα εστίασης. Η γραμμή παραγωγής της βιομηχανίας INOXCON περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από Inox ψυγεία, καταψύκτες, βιτρίνες Corian, ειδικές επαγγελματικές κατασκευές που απευθύνονται σε εξοπλισμούς επαγγελματικής κουζίνας (ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία, καφετερίες, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, ψησταριές, σνακ μπαρ κ.τ.λ.).

20 χρόνια μετά, η Sofkos-Inoxcon συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της έχοντας στο ενεργητικό της πολλούς μεγάλους και μικρότερους πελάτες. Ελάτε σήμερα κιόλας σε επαφή μαζί της, ώστε να συζητήσετε για τον νέο σας εξοπλισμό.

Περισσότερα εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση