Ενημέρωση λειτουργίας σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ε.Ο.Δ.Υ. για τον CONVID-19

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές και εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Ενημέρωση λειτουργίας σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ε.Ο.Δ.Υ. για τον CONVID-19

Αγαπητοί Πελάτες & Συνεργάτες,

Εξαιτίας των υφιστάμενων εξελίξεων στη χώρα μας και με σκοπό την αποφυγή διάδοσης του Covid-19, η εταιρεία μας προσαρμόζεται στις υποδείξεις του Ε.Ο.Δ.Υ.

Στο πλαίσιο προστασίας των εργαζομένων, πελατών & συνεργατών μας από τον κορονοϊό (COVID-19) και επιθυμώντας να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), αλλά και των εγχώριων Δημόσιων Φορέων, η εταιρία μας αποφάσισε να λάβει τα κάτωθι προστατευτικά μέτρα από σήμερα Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου έως και τη λήξη της εφαρμογής των μέτρων:

Όλες οι υπηρεσίες μας παραμένουν στη διάθεσή σας με τη τηλεργασία και προσωπικό ασφαλείας. Διαβεβαιώνουμε όλους τους πελάτες μας ότι όλες οι ζητήσεις, προσφορές & παραγγελίες θα εξυπηρετούνται είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά με e-mail (sales@inoxcon.gr). Για ζητήματα άμεσης επικοινωνίας, το τηλεφωνικό κέντρο θα παραμείνει σε λειτουργία στο τηλέφωνο 23320 24771. Δυστυχώς, δεν θα μπορούμε να δεχτούμε παραγγελίες κατά την άφιξή σας στην εταιρία. Επίσης όλες οι τεχνικές ερωτήσεις θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά ή με e-mail (info@inoxcon.gr).

Στην αποθήκη, η είσοδος πελατών & προμηθευτών θα είναι πολύ περιορισμένη, με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τους πιθανούς κινδύνους διασποράς του κορονοϊού. Στην είσοδο της αποθήκης θα υπάρχουν γάντια & μάσκες μίας χρήσης και παρακαλούμε τους εισερχόμενους πελάτες ή προμηθευτές να φοράνε μία κατά την είσοδό τους. Τέλος, όπου είναι εφικτό, τα εμπορεύματα των πελατών ή των προμηθευτών θα παραδίδονται έξω από την εταιρεία.

Παρακαλούμε θερμά οι οικονομικές συναλλαγές (πληρωμές, εισαγωγές κ.λπ.) να γίνονται με ηλεκτρονική μορφή, όπου είναι αυτό εφικτό. Για πληρωμές με επιταγές, παρακαλούμε όπως η αποστολή των επιταγών να γίνεται μέσω courier.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό, στον παραδοσιακό τρόπο λειτουργίας μας.

Σε κάθε περίπτωση, εκτιμούμε πολύ τη συνεργασία μαζί σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Διεύθυνση & το προσωπικό της εταιρίας
Σόφκος Γ. Χρήστος – Inoxcon.