2η έκθεση για το κρέας & τα προϊόντα του – MEAT DAYS 2013, 2-3-4 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές και εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

2η έκθεση για το κρέας & τα προϊόντα του – MEAT DAYS 2013, 2-3-4 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo

Η αγορά κρέατος εκπροσωπήθηκε επάξια μέσω της 2ης MEAT DAYS 2013 και η Sofkos Inoxcon ήταν εκεί με το περίπτερο C07.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε σε εκθέτες και επισκέπτες η 2η έκθεση για το κρέας MEAT DAYS, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 2-3-4 Νοεμβρίου 2013, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Χαρακτηρίστηκε από όλους ως ιδιαιτέρως επιτυχημένη και αυτό αποδεικνύεται τόσο από την πολύ μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών, που προσήλθαν απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, όσο και από την ικανοποίηση που εξέφρασαν όλοι οι εκθέτες, οι οποίοι έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι από τις εποικοδομητικές επαφές, που πραγματοποίησαν με τους συνεργάτες και τους νέους πελάτες τους καθώς και από την αθρόα προσέλευση των επισκεπτών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, παρουσία φορέων, υποστηρικτών, εκθετών και επισκεπτών, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου. Την τελετή εγκαινίων τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο κ. Δημήτρης Ιατρίδης, Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του ΥπΑΑΤ, ο κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν, πρόεδρος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ο κ. Ξενοφών Βεργίνης, διοικητής του ΟΓΑ και εκπρόσωπος της εταιρείας Eurofood Ποιότητα και ο κ. Αντώνης Φωτόπουλος, γενικός διευθυντής διασφάλισης ποιότητας Αγροτικών προϊόντων ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

25.000 επισκέπτες

Η 2η έκθεση MEAT DAYS σε συνδυασμό με την 1η έκθεση DAIRY EXPO έκανε ένα τεράστιο ανοδικό άλμα. Σχεδόν διπλάσιες από την έκθεση του 2012 ήταν οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν το 2013 ως εκθέτες στη διοργάνωση. Ταυτόχρονα τετραπλασίασε τη δυναμική της, αφού πάνω από 25.000 ήταν οι επισκέπτες της, που αναζήτησαν και βρήκαν λύσεις και νέες ιδέες για τον εξοπλισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 60% των επισκεπτών ήταν από την Ελληνική περιφέρεια και αυτό δείχνει το ενδιαφέρον, αλλά και την ανάγκη που έχουν οι επαγγελματίες της χώρας μας για ενημέρωση γύρω από τις νέες τάσεις της αγοράς κρέατος και γαλακτοκομικών-τυροκομικών προϊόντων.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί επίσης το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός επισκεπτών ήταν από το εξωτερικό, όπως από τα Βαλκάνια και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που ικανοποίησε τους εκθέτες μιας και είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους και τις προτάσεις τους σε εκπροσώπους ξένων αγορών.

Το νέο ραντεβού της αγοράς κρέατος θα είναι στις 1, 2 & 3 Νοεμβρίου του 2014. Με την υπογραφή του περιοδικού MEAT PLACE και την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Περισσότερα εδώ

Αφήστε μια απάντηση