Ζαχαροπλαστεία Choureal (προφιτερόλ στη στιγμή!) από τη Sofkos-Inoxcon

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές και εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Ζαχαροπλαστεία Choureal (προφιτερόλ στη στιγμή!) από τη Sofkos-Inoxcon

Νέο έργο στην Αθήνα από τη Sofkos-Inoxcon, αυτή τη φορά για τα πολύ γνωστά Ζαχαροπλαστεία Choureal της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας. Με σύγχρονες, άρτιες και λειτουργικές κατασκευές, που προσθέτουν στο σύνολο με την αισθητική τους.

Το ζαχαροπλαστείο Choureal αποτελεί ένα μοναδικό και βραβευμένο concept που εξειδικεύεται σε ένα αγαπημένο γλυκό: το Προφιτερόλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Προφιτερόλ φτιάχνεται “à la minute” μπροστά στον πελάτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει και αυτός στη δημιουργία. Αυτό σημαίνει πως το γλυκό είναι πάντοτε φρέσκο και εξατομικευμένο, σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη!

Το έργο έγινε σε μελέτη από το γραφείο Patsios Architecture Construction, επίβλεψη από τον κ. Πεχλιβάνη και φυσικά υλοποίηση από την εταιρία μας.

«Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα έργα ψύξης που μας εμπιστεύτηκαν τα Ζαχαροπλαστεία Choureal» σημειώνει ο κ. Χρήστος Σόφκος, ευχαριστώντας τους ιδιοκτήτες για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστεί επίσης τον κ. Παύλο Καράγιαννη, που η εταιρία προορίζει για προϊστάμενο τεχνικής υποστήριξης Νοτίου Ελλάδος.

Περισσότερα εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση