Υγραερίου / Φ. Αερίου

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές & εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Υγραερίου / Φ. Αέριου

Επιτραπέζιο φλογιστροInox-GASE200

12 kW

Διαθέτει 2 μαντεμένιους καυστήρες βαρέως τύπου. Ο ένας έχει διπλή καύση (εσωτερικά & εξωτερικά ) για γρήγορα αποτελέσματα.
Με αποσπώμενα μέρη όπως σχάρες – καυστήρες και λεκάνη περισυλλογής για τον εύκολο καθαρισμό της. Επίσης είναι εξοπλισμένη με όλα τα εξαρτήματα ασφάλειας όπως θερμοκόπια και πιλότο.

40 x 70 x 30 (45) cm

Επιτραπέζιο φλόγιστρο Inox-GASE400

24 kW

Διαθέτει 4 μαντεμένιους καυστήρες βαρέως τύπου. Οι 2 έχουν διπλή καύση (εσωτερικά & εξωτερικά ) για γρήγορα αποτελέσματα. Με αποσπώμενα μέρη όπως σχάρες – καυστήρες και λεκάνη περισυλλογής για τον εύκολο καθαρισμό της. Επίσης είναι εξοπλισμένη με όλα τα εξαρτήματα ασφάλειας όπως θερμοκόπια και πιλότο.

80 x 70 x 30 (45) cm

Επιτραπέζιο φλόγιστρο Inox-GASE600

38,7 kW

Επιτραπέζια φλόγιστρο υγραερίου με 6 μαντεμένιους καυστήρες. Αποσπόμενη λεκάνη περισυλλογής υπολυμάτων. Σχάρες βαρέου τύπου μαντεμένιες. Με πιλότο και θερμοκόπια.

119 x 70 x 43 cm

Γουόκ Σειρά Inox-WOK70A

13 kW

Για εύκολη χρήση.
Με 1 καυστήρα βαρέως τύπου.
Διαθέτει Πιλότο & Θερμοκόπια.

40 x 70 x 30 (45) cm

Κουζίνα με φούρνο Inox-FgasE400

30,5 kW

Διαθέτει 4 μαντεμένιους καυστήρες βαρέως τύπου. Οι 2 διαθέτουν διπλή καύση (εσωτερικά & εξωτερικά ) για γρήγορα αποτελέσματα.
Η συσκευή διαθέτει αποσπώμενα μέρη όπως σχάρες – καυστήρες και λεκάνη περισυλλογής για τον εύκολο καθαρισμό της. Επίσης είναι εξοπλισμένη με όλα τα εξαρτήματα ασφάλειας όπως θερμοκόπια και πιλότο και θερμοστάτη για το θάλαμο του φούρνου. Έχει μια πλάκα σιδήρου εμαγιέ στο κάτω μέρος και σχάρα στην μέση.
Μπορεί να συνδεθεί Φυσικό αέριο ή Προπάνιο/Βουτάνιο

80 x 70 x 86 cm