Neokem

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές & εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Καινοτομία και ποιότητα στα βιομηχανικά χρώματα για πάνω από 45 χρόνια

Στη ΝΕΟΚΕΜ, από το 1972, σχεδιάζουν καινοτόµες λύσεις στις πούδρες ηλεκτροστατικής βαφής και τα βιοµηχανικά χρώµατα υψηλής τεχνολογίας. Με τα χρώµατά τους και το σύστηµα υπηρεσιών που προσφέρουν, προσθέτουν αξία στο έργο των πελατών τους, αναπτύσσοντας µε συνέπεια µακρόχρονες, αµοιβαία επωφελείς σχέσεις µαζί τους.

Εταιρική σελίδα
NEOKEM

Enjoy the best
design and functions combined together

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Γιατί Επιλέγουμε Χρώματα Πούδρας

Συνέπεια στην υψηλή ποιότητα
Για περισσότερα από 30 χρόνια, όλες οι πούδρες βαφής παράγονται σε µία σύγχρονη και µεγάλη εργοστασιακή µονάδα, διασφαλίζοντας τη συνέπεια στην υψηλή ποιότητα.
Καινοτοµία
Είναι µοναδικά χρώµατα ηλεκτροστατικής βαφής, βασισµένα σε έρευνα, καινοτοµία και εξειδίκευση, µε τη χρήση της πλέον προηγµένης τεχνολογίας παραγωγής.
Αισθητική και υψηλή αντοχή στον χρόνο
Με διαρκή έρευνα, ανάπτυξη και συνεργασία µε σηµαντικούς επαγγελµατίες της αγοράς, δηµιουργήσαµε χρώµατα πούδρας που συνδυάζουν το αισθητικά άρτιο αποτέλεσµα µε την υψηλή αντοχή στον χρόνο. Τα χρώµατά µας προστατεύουν, αναβαθµίζουν αισθητικά και προσθέτουν αξία στην κατασκευή.
Απόδοση
Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τη βέλτιστη απόδοση στις εφαρµογές.

RAL Metallic Collection

RAL Metallic Collection
Η συλλογή RAL Metallic, περιλαμβάνει 22 όμορφες μεταλλικές αποχρώσεις και αποτελείται από τις σειρές Pearl Effect και Grey Metallic. Τα χρώματα της συλλογής, βασίζονται σε υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικούς πολυεστέρες και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας Qualicoat, Class1 και GSB Standard.
Για την παραγωγή των χρωμάτων της συλλογής έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία Neobond, που προσφέρει bonding υψηλής απόδοσης, το οποίο εξασφαλίζει ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα και οικονομία κατά την εφαρμογή.
Η συλλογή είναι σχεδιασμένη για απαιτητικές Αρχιτεκτονικές και Βιομηχανικές εφαρμογές.

Χρωματολόγιο

RAL Matt Polyester Collection

Η συλλογή RAL Matt Polyester καλύπτει τις επιθυμίες της αγοράς για δημοφιλείς RAL αποχρώσεις σε λεία ματ επιφάνεια.
Τα Matt χρώματα πούδρας συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τις πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες. Παράλληλα, οι 44 αποχρώσεις καλύπτουν ένα ευρύ χρωματικό φάσμα και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις των αρχιτεκτονικών και βιομηχανικών εφαρμογών.
Η συλλογή βασίζεται σε υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικούς πολυεστέρες και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας Qualicoat Class1 και GSB Standard.

Χρωματολόγιο

Ammos Collection

Υπερανθεκτικά RAL χρώματα πούδρας
Η νέα συλλογή υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας σε RAL αποχρώσεις, με υφή αμμοβολισμένης επιφάνειας, συνδυάζει την εξαιρετική συμπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες με τις υψηλές μηχανικές αντοχές και την άψογη εμφάνιση. Η ιδιαίτερα υψηλή ένταση ηλιακής ακτινοβολίας που επικρατεί στη χώρα μας και οι αυξημένες απαιτήσεις σε αντοχές που συνεπάγεται, μας οδήγησε στον σχεδιασμό της νέας συλλογής, που απαντά στις ανάγκες και τις προτιμήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Τα χρώματα της συλλογής έχουν αντοχή τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερο από τα λεία γυαλιστερά και ματ RAL και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Qualicoat, Class2.

Χρωματολόγιο

Industrial Design

Αποχρώσεις χρωµάτων πούδρας σε πολυεστερική βάση, κατάλληλες για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Η συλλογή συνδυάζει τη διαχρονικότητα µε τις σύγχρονες τάσεις στον βιοµηχανικό σχεδιασµό. Οι αποχρώσεις της συλλογής στοχεύουν στην ανάδειξη της βιοµηχανικής αισθητικής, την αντοχή στις χηµικές και µηχανικές καταπονήσεις και τη διαφοροποίηση του τελικού προϊόντος.

Εταιρικό χρωματολόγιο

Prisma Collection

Υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας ειδικών εφέ Sahara και Mesogeios. Η συλλογή ειδικών χρωµάτων πούδρας Prisma, αποτελεί την πιο έγκυρη και πρωτοποριακή λύση, για βαφή συστηµάτων αλουµινίου στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρµογές. Μοναδικά χρώµατα ηλεκτροστατικής βαφής, ειδικά σχεδιασµένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξηµένες απαιτήσεις για καινοτοµία και αισθητικό αποτέλεσµα υψηλών προδιαγραφών.
Οι σειρές Sahara και Mesogeios είναι πιστοποιηµένες σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class2. Η σειρά Cosmos είναι πιστοποιηµένη σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class1.
Τα χρώµατα της συλλογής Prisma προσδίδουν υψηλές µηχανικές αντοχές και άρτια συµπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες.

Χρωματολόγιο

Έχουμε καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την απεικόνιση των χρωμάτων και εφέ στην οθόνη όσο πιό πιστά γίνεται με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας που θα χρησιμοποιήσετε. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ακριβές ταίριαγμα της ψηφιακής απεικόνισης των αποχρώσεων και εφέ των πουδρών μας με τις πραγματικές. Η απεικόνιση των αποχρώσεων, της γιαλάδας, των μεταλλικών εφέ και της υφής περιορίζονται από την ψηφιακή τεχνολογία και ποικίλουν στους διάφορους τύπους οθόνης και εκτυπωτών.


Ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας, αλλά είναι απαραίτητο να λάβετε δείγμα και να ελέγξετε το προϊόν πριν την αγορά σας. Για την εφαρμογή των προϊόντων μας παρακαλούμε αναφερθείτε στα Δελτία Τεχνικών Προδιαγραφών τους και στο προσωπικό μας.