Akzonobel – Interpon

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές & εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

AkzoNobel – Inerpon 

Η AkzoNobel Πούδρες Βαφής, μέλος του AkzoNobel Group, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πουδρών βαφής στον κόσμο και παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία χρωμάτων πούδρας ηλεκτροστατικής βαφής. Προμηθεύουν τη βιομηχανία και τους καταναλωτές σε όλον τον κόσμο με πρωτοποριακά προϊόντα με τις εμπορικές ονομασίες Interpon και Resicoat, υπηρετόντας με πάθος την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για όλους τους πελάτες τους.

AkzoNobel – Interpon

Structura D2525

H AkzoNobel Πούδρες Βαφής κυκλοφορεί και στην Ελλάδα την συλλογή αρχιτεκτονικών χρωμάτων πούδρας Structura Interpon D2525. H συλλογή περιλαμβάνει 32 αποχρώσεις RAL που παράγονται σε υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525.
Πρόκειται για τα πιο δημοφιλή RAL στις αρχιτεκτονικές μεταλλικές κατασκευές και παρουσιάζονται σε τέσσερις ενότητες : φυσικοί και πυκνοί τόνοι όπως olive green, umbra grey και graphite, ανοιχτόχρωμοι και παστέλ τόνοι όπως oyster white, light ivory και distant blue, έντονοι και καθαροί τόνοι όπως purple red, anthracite grey, quartz grey, βαθιοί και σκοτεινοί τόνοι όπως black grey, sapphire blue, nut brown, slate grey, κ.α.
Η υφή των χρωμάτων Structura είναι λεπτού σαγρέ σε εφέ sablé και η γυαλάδα τους matt. Eίναι πιστοποιημένα κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα Qualicoat Class 2 και GSB Master και ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 (HΠΑ) 5 ετών Florida.
Βασισμένα στην γνωστή υπερανθεκτική τεχνολογία Interpon D2525, με αποδεδειγμένες εξαιρετικές επιδόσεις έναντι των επιθετικών καιρικών συνθηκών και της ηλιακής ακτινοβολίας, τα RAL Structura αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή χρώματος σε μεταλλικές επιφάνειες για τα έργα όπου η απόχρωση προδιαγράφεται από το διεθνές σύστημα κωδικοποίησης RAL. Μετά από σειρές μετρήσεων σε πραγματικά κτίρια σε όλον τον κόσμο, έχει διαπιστωθεί ότι τα RAL Structura διατηρούν την αρχική τους απόχρωση και γυαλάδα αναλλοίωτες για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σε σχέση με τα συμβατικά χρώματα RAL. Η χρήση των υπερανθεκτικών RAL Structura, όπως και όλων των χρωμάτων πούδρας Interpon D2525, συμβάλλει στον αειφόρο χαρακτήρα κάθε αρχιτεκτονικής κατασκευής. Χάρις στην σταθερότητα της απόχρωσης σε βάθος χρόνου, αυξάνεται κατά πολύ ο χρόνος ζωής κάθε βαμμένης μεταλλικής επιφάνειας χωρίς ανάγκες για επαναβαφή ή αντικατάσταση.

Κωδ. χρωμάτωνΧρωματολόγιοΠιστοποιήσειςΕταιρική σελίδα

Έχουμε καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την απεικόνιση των χρωμάτων και εφέ στην οθόνη όσο πιό πιστά γίνεται με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας που θα χρησιμοποιήσετε. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ακριβές ταίριαγμα της ψηφιακής απεικόνισης των αποχρώσεων και εφέ των πουδρών μας με τις πραγματικές. Η απεικόνιση των αποχρώσεων, της γιαλάδας, των μεταλλικών εφέ και της υφής περιορίζονται από την ψηφιακή τεχνολογία και ποικίλουν στους διάφορους τύπους οθόνης και εκτυπωτών.

Ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας, αλλά είναι απαραίτητο να λάβετε δείγμα και να ελέγξετε το προϊόν πριν την αγορά σας. Για την εφαρμογή των προϊόντων μας παρακαλούμε αναφερθείτε στα Δελτία Τεχνικών Προδιαγραφών τους και στο προσωπικό μας.

AkzoNobel – Interpon

Brilliance D2000

Η νέα γενιά λαμπερών μεταλλικών πουδρών βαφής Brilliance κυκλοφόρησε από την Akzo Nobel, την κορυφαία εταιρία παραγωγής πουδρών ηλεκτροστατικής βαφής στον κόσμο. Στην νέα συλλογή Brilliance περιλαμβάνονται οι 6 δημοφιλείς μεταλλικές αποχρώσεις της προηγούμενης Σειράς Brilliance D1036 οι οποίες προσφέρονται πλέον σε υπερανθεκτική ποιότητα D2525. Επιπλέον, προστέθηκαν και 5 νέες, πρωτοποριακές, μεταλλικές αποχρώσεις με μεταλλικό εφέ έντονα λαμπερό.
Και οι 11 αποχρώσεις της Collection Brilliance D2000 είναι υπερανθεκτικές (5 έτη Florida Test). Είναι Πιστοποιημένες κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master, ενώ ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές ΑΑΜΑ 2604. Η Brilliance έχει αναπτυχθεί και πιστοποιηθεί για την βαφή αρχιτεκτονικών μεταλλικών κατασκευών. Αποτελεί την φυσική συνέχεια της επιτυχημένης συλλογής Brilliance D1036 η οποία κυκλοφόρησε το 2010 και είχε μεγάλη απήχηση στους αρχιτέκτονες σε όλον τον κόσμο. Τα χρώματα Brilliance D1036 προδιαγράφηκαν σε σημαντικά έργα αναφοράς, όπως το στάδιο Emirates της Arsenal στο Λονδίνο και το Guangzhou Taikoo Plaza στην Κίνα. Οι αποχρώσεις Brilliance μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν και άλλες μεταλλικές επιφάνειες, όπως μεταλλικά έπιπλα κήπου και σπιτιού, εξοπλισμό καταστημάτων, και φωτιστικά.


Στο παρελθόν, σε έργα στα οποία ζητούμενο ήταν η έντονα μεταλλική όψη οι αρχιτέκτονες ήταν αναγκασμένοι να καταφύγουν στην υγρή βαφή. Στην περίπτωση αυτή απαιτούνται δύο ή περισσότερες στρώσεις χρώματος, ενώ η επιβάρυνση για το περιβάλλον με χρήση διαλυτών και απελευθέρωση VOCs είναι σημαντική.


Η συλλογή Brilliance Interpon D2000, με πατενταρισμένη σύνθεση για αντοχή του μεταλλικού εφέ ακόμα και σε έντονες συνθήκες υγρασίας, αποτελεί την ‘πράσινη’ εναλλακτική πρόταση: οικολογική βαφή πούδρας, μίας στρώσης, υπερανθεκτική, με έντονο, φωτεινό μεταλλικό εφέ που διατηρείται αναλλοίωτο για πολλά χρόνια.

ΧρωματολόγιοΚωδικοί χρωμάτωνΕταιρική σελίδαΠιστοποιήσεις
AkzoNobel – Interpon

Futura 2018-2021

Η Συλλογή Futura 2014-2017 περιλαμβάνει υπερανθεκτικά χρώματα της Σειράς μας Interpon D2525 για εξωτερική χρήση σε αρχιτεκτονικά μεταλλικά στοιχεία. Η νέα συλλογή υπερανθεκτικών πουδρών Futura 2018-2021 από την AkzoNobel Interpon Powder Coatings αποτελεί μία νέα πηγή έμπνευσης για τους αρχιτέκτονες, τους σχεδιαστές και όλους τους δημιουργούς του κατασκευαστικού κλάδου. Ενημερωμένη με τις νέες τάσεις στα υλικά και το σχεδιασμό, η συλλογή -που ανανεώνεται κάθε τέσσερα χρόνια- περιλαμβάνει μια εκτεταμένη γκάμα από υψηλής, αποδεδειγμένης αντοχής οικολογικά χρώματα και φινιρίσματα, τα οποία αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με το γραφείο trend experts PeclersParis. Απαρτίζεται από πούδρες ενταγμένες σε τέσσερις σύγχρονες τάσεις αισθητικής που προσδιορίστηκαν από τους ειδικούς για την τετραετία 2018-2021: GlamCity, TimeOut, TreasuredLight και WildNature. 

“Η βαθιά μας γνώση και εξειδίκευση για το χρώμα σε συνδυασμό με την συνεχή ανάπτυξη της τεχνογνωσίας μας για υπερανθεκτικές και οικολογικές πούδρες βαφής είναι καθοριστικές για την δημιουργία της συλλογής μας Futura”, εξηγεί ο Jean-Paul Moonen, Global Segment Manager AkzoNobel για την αρχιτεκτονική αγορά. Κάθε θέμα στην συλλογή περιλαμβάνει μία μοναδική ομάδα αποχρώσεων, υφών και εφέ που αντανακλούν τις σχεδιαστικές και κοινωνικές τάσεις που παρατηρούνται παγκοσμίως. Η πρωτοπορία είναι εμφανής με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών: πούδρες Silky Texture & Cotton. Η θεματική ενότητα Wild Nature παραπέμπει σε πιο πρωτόγονα, ανεπεξέργαστα φυσικά υλικά και είναι πλούσια σε πυκνά γήινα καφέ, χακί του εδάφους, γκρίζα και σκούρα ανθρακί.

Οι δημοφιλείς αποχρώσεις Gris 2900 Sablé, Brun 2650 Sablé, Blue 2600 Sablé, Mars, Manganese κ.α. συμπορεύονται με τις νέες: Tanami Sablé, Bohol, Innoko Sablé, Sequoia Sablé, Tijuka Sablé, στην ίδια τάση.

Εταιρική σελίδαΧρωματολόγιο