Ξενοδοχεία

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές & εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Case Studies Ξενοδοχείων

Η Sofkos-Inoxcon διαθέτει 20ετη εμπειρία στις ανακαινίσεις των χώρων εστίασης των ξενοδοχείων καθώς και εξειδικευμένους συνεργάτες ώστε να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επιχείρησή σας.

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό να πραγματοποιήσουμε τις απαιτούμενες μελέτες και να καταλήξουμε σε εξειδικευμένες προτάσεις για λύσεις που μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανές ανάγκες των χώρων εστίασης του ξενοδοχείου σας. Συνδυάζοντας την αισθητική, τη λειτουργικότητα, την εργονομία και το σύγχρονο design με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η ανακαίνιση των χώρων εστίασης του ξενοδοχείου αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόκληση για τη εταιρία μας καθώς ο στόχος αυτός είναι διττός και αφορά τόσο την ικανοποίηση του ιδιοκτήτη όσο και την ικανοποίηση των πελατών που θα επισκέπτονται την επιχείρησή σας. Ο Τουριστικός κλάδος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στην Ελλάδα, γι’ αυτό η Sofkos-Inoxcon επενδύει στις πρωτότυπες ιδέες και την ιδιαιτερότητα των έργων που αναλαμβάνει.

Εξάλλου το πελατολόγιο μας αποτελεί εγγύηση και παράγοντας εμπιστοσύνης.

Poseidon
Hotel Sea Resort
Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής
Bomo Hotel
Olympus Grand Resost
Λεπτοκαρυά Πιερίας
Anthemus Sea
Beach Hotel & Spa
Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής
Bomo Hotel
Kalamos Beach Αθήνα
Nikopolis Hotel
Θεσσαλονίκη
Porto Marine Hotel
Πλαταμώνας
Bomo Hotel
Enigma Cafe’ Αθήνα
4-You 
Hotel Apartments
Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
Geranion Village 
Νικήτη Χαλκιδικής
Κύματα
Πλαταμώνας Πιερίας
Elisabeth
Boutique Hotel
Θεσσαλονίκη