Χώροι εστίασης

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές & εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Η εστίαση σήμερα…

Οι χώροι μαζικής εστίασης αποτελούν τα τελευταία χρόνια την ιδανική λύση για άτομα που αναζητούν την ξεκούραση, την συζήτηση, την διασκέδαση με ένα ποτό, έναν καφέ ή φαγητό. Η φιλόξενη, άλλοτε πρωτότυπη και οικεία ατμόσφαιρα, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι άνθρωποι-δυνητικοί πελάτες σας, να μοιράζονται μοναδικές προσωπικές στιγμές με δικούς τους ανθρώπους και να ζούνε αξέχαστες εμπειρίες μέσα στο εστιατόριο, την καφετέρια, το σνακ – μπαρ, το καφέ – μπαρ.

Ο χώρος της εστίασης και γενικότερα του φαγητού και του καφέ στην Ελλάδα, έχει παρουσιάσει μια εκρηκτική άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Ανάπτυξη και ανταγωνισμός

Με τα χαμηλά κόστη επένδυσης σε ένα κατάστημα της κατηγορίας αυτής σε συνδυασμό με την αυξανόμενη οικονομική κρίση, έχει οδηγήσει τους ανθρώπους στην αυτοαπασχόληση και στη δημιουργία καταστημάτων με βάση το φαγητό και τον καφέ.


Η ικανοποίηση όλων των ανθρώπων επίσης σχετίζεται με την ομαλή ροή της κίνησης των ατόμων και των εμπορευμάτων, την λειτουργικότητα του χώρου και της εργονομία του εξοπλισμού. Η Sofkos-Inoxcon σχεδιάζει και κατασκευάζει πρωτότυπους χώρους μαζικής εστίασης λαμβάνοντας υπόψη της όλους τους παράγοντες που συντελούν στην επιτυχία τους. Διότι είναι γεγονός πως ένας καλαίσθητος και ευχάριστος χώρος ενδυναμώνει την εικόνα της επιχείρησης και αποσκοπεί στην αύξηση του πελατολογίου της.

Portfolio

Η λύση βρίσκεται στην καινοτομία και στην εργονομία του εξοπλισμού σας.

Αρτοζαχαροπλαστεία

Περισσότερα

Cafe’ – Bar

Περισσότερα

Κρεοπωλεία

Περισσότερα

Ιχθυοπωλεία

Περισσότερα

Ξενοδοχεία

Περισσότερα

Εστιατόρια-Fastfood-Creperie

Περισσότερα

Ανθοπωλεία

Περισσότερα

Νοσοκομεία

Περισσότερα

Παιδότοποι

Περισσότερα

Λοιπός εξοπλισμός

Περισσότερα