Εταιρική ταυτότητα

Επαγγελματικά ψυγεία - Bιτρίνες - Ανακατασκευές - Inox κατασκεύες - Εφαρμογές & εξοπλισμοί χώρων εστίασης HACCP

Εταιρική Παρουσίαση

Αγαπητοί Συνεργάτες και επισκέπτες, Σας καλωσορίζουμε στην εταιρική παρουσίαση της επιχείρησης μας “SOFKOS-INOXCON”.

Μπροστά σας αναλύουμε ένα είδος βιογραφικού σημειώματος που έχει σκοπό να σας ενημερώσει για το ποιοί είμαστε, τι κάνουμε, πως εμφανιζόμαστε στην αγορά των επαγγελματικών ψυγείων, βιτρίνων, κατασκευών Inox, εξοπλισμών και εφαρμογών για χώρους εστίασης HACCP, αλλά και το σημαντικότερο όλων είναι τι μπορούμε να κάνουμε για σας και την επιχείρησή σας.


Πιστεύουμε ακράδαντα οτι η “SOFKOS-INOXCON” είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από την 20χρονη πορεία μας στο χώρο της, αλλα και από τα υπόλοιπα στοιχεία που παρουσιάζονται στη συνέχεια.

Η έρευνα, η ανάπτυξη, το ανθρώπινο δυναμικό, ο μηχανολογικός εξοπλισμός και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μαρτυρούν ότι είμαστε μια εταιρεία που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας. Αυτό που οραματίζεστε, θα υλοποιηθεί όπως και όταν το χρειάζεστε.

Πιστεύουμε πως αυτά είναι αρκετά ώστε να μελετήσετε το έντυπο που έχετε στα χέρια σας.

Εγώ και οι Συνεργάτες μου δε δίνουμε υποσχέσεις χωρίς να μπορούμε να τις τηρήσουμε. Τα έργα μιλούν καλύτερα από τα λόγια.

Επισκεφτείτε μας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας γνωρίσουμε, να προτείνουμε και να σας ενημερώσουμε για ότι οραματίζεστε, προσδοκώντας την υλοποίηση του.

Φιλικά,
Σόφκος Γ.Χρήστος
Ιδρυτής & Plant Manager

Η ιστορία μας

Η “SOFKOS-INOXCON” είναι η εξέλιξη της πολυετούς εμπειρίας του ιδρυτή της, κου Σόφκου Γ. Χρήστου. Ξεκίνησε το 1998, ενώ ο ιδιος βρίσκεται στον κλάδο της εστίασης από το 1980.

Είναι μια εταιρεία με κύριο αντικείμενο την κατασκευή, εμπορία, τοποθέτηση και συντήρηση επαγγελματικών ψυγείων, βιτρίνων Corian, εφαρμογών και εξοπλισμού παντός τύπου για τους χώρους εστίασης και καταστήματα ή χώρους διάθεσης τροφίμων που απαιτούν πιστοποιήσεις HACCP.

Aπό την ίδρυση της η εταιρεία, με μικρά αλλά σταθερά βήματα έχει επεκταθεί και κατακτήσει μια αξιόλογη θέση στον τομέα της, επιλύοντας προβλήματα σχεδιασμού, εγκαταστάσης και συντηρήσης προτύπων και πρωτότυπων εφαρμογών για λογαριασμό μεγάλου αριθμού και ποικιλίας ενδιαφερόντων πελατών.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να συνεχίσουμε να είμαστε μεταξύ των πρώτων εταιρειών της Ελλάδας στον τομέα μας, όσο αφορά την ποιοτική απόδοση και αυτός είναι ο λόγος που ήδη έχουμε πιστοποιηθεί κατά ISO 9001-2008 TUV Hellas (by TUV Nord).

Να έχουμε την πιο παραγωγική ομάδα στελεχών και υπαλλήλων που θα αποτελεί υπόδειγμα συνοχής και συνεργασίας.

Να παρέχουμε -σε συνεχή βάση- το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες μας.

Να ερευνούμε και να συμβαδίζουμε με την τεχνολογία.

     Να πρωτοτυπούμε.

Να αναπτυσόμαστε με σύνεση, σοβαρότητα και σεβασμό προς τους πελάτες μας.

Η Sofkos-Inoxcon σε αριθμούς

Η πολυετή παρουσία μας στο χώρο έχει χτίσει ένα εκτενές πελατολόγιο με παρουσία και στην Ευρωπαική αγορά.

έτη παρουσιασ

ΠΕΛΑΤΕΣ

ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΧΩΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι στόχοι μας

Η καλή μας φήμη στην αγορά κερδίθηκε από την συνεπή υλοποίηση μιας τέτοιας αντίληψης.

Να παράγουμε και να προσφέρουμε σχεδιασμό και τοποθέτηση επαγγελματικών ψυγείων, βιτρίνων Corian, εφαρμογών και εξοπλισμού παντός τύπου για τους χώρους εστίασης και καταστήματα ή χώρους διάθεσης τροφίμων που απαιτούν πιστοποιήσεις HACCP.

Να εγγυόμαστε αποτελεσματικές εφαρμογές με ελεγχόμενο κόστος.

Να διασφαλίζουμε την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση.

Να παρέχουμε υψηλής ποιότητας after-sales service.

Εξοπλισμός

Στόχος της Sofkos-Inoxcon αποτελούσε πάντα και η συνεχής αναβάθμιση μέσα από στοχευμένες επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, μηχανήματα και εργαλεία.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή Νάουσας Ημαθίας και καταλαμβάνουν 4.200 τ.μ..

Οι σύγχρονη υποδομή τους επιτρέπει την καθετοποίηση της παραγωγής ενώ η θέση τους, λίγα μόλις λεπτά έξω από την Βέροια & την Εγνατία οδό (A2), ολοκληρώνει την ταχύτητα των logistics μας.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ & ΜΗΧΑΝΕΣ

Μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης – Δράπανα βάσεως – Στράντζες – Ψαλίδια κοπής μετάλλων & λαμαρίνας – Γωνιοκόφτες αλουμινίου – Κουρμπαδόρους – Ηλ. πόντες – Κορδέλα κοπής σιδήρου – Πρέσσες κοπής & διαμόρφωσης μετάλλου – Στραντζόπρεσσες – Κάθετη γωνιάστρα κοπής & χάραξης – Δισκοπρίονα κοπής – επιτραπέζια Routers – Σέγες – Γυαλιστική μηχάνή πλαστικών – Τεμαχιστικές μηχανές – Γωνιάστρες κοπης μετάλλων – Κάθετη γωνιάστρα κοπής μετάλλων κ.α.

OXHMATA

1 όχημα κλείστου τύπου
1 όχημα ανοικτού τύπου
Με τον στόλο μας να ανανεώνεται προσεχώς με νέα και μεγαλύτερα οχήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες παραγωγής και logistics.

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός και εφαρμογές

Computer-aided design (CAD)
Computer-aided engineering (CAE) apps

Με ένα εκτεταμένο δίκτυο πολλαπλά συνεργαζόμενων υπολογιστών, η γραμμή παραγωγής της Sofkos-Inoxcon λειτουργεί με τα πλέον ειδικά λογισμικά και εφαρμογές (σχεδιαστικά – κοπτικά – μηχ.σχεδίου) στο χώρο της.


Μεταξύ αυτών και τα : Solidworks®™ της Dassault Systèmes®, AutoCAD™ της Autodesk™, JetCam™ και άλλα ενώ υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC για την κοπή όλων των ειδών μετάλλου παγιώνουν την θέση της εταιρίας μας στον τομέα της.